שכונת נופי בן שמן החדשה בלוד מתחילה להתאכלס

שכונת נופי בן שמן החדשה מתיעוד הרחפן.JPG

עיריית לוד וכלכלית לוד מעדכנים כי החל האכלוס של פרויקט אאורה בשכונה החדשה נופי בן שמן. החברה השלימה בימים אלו את תחילת האכלוס של פרויקט נופי בן שמן, הכולל 168 יחידות דיור במגרשים 119+120. זוהי הסנונית הראשונה בשכונה החדשה של העיר לוד.

הדמיה של אאורה באחד הבניינים בפרויקט הדמיה אאורה

למרות אתגרי המלחמה והמחסור בפועלים, הגורמים בעירייה והיזם יחד השקיעו מאמצים והשקעה כספית יוצאת דופן על מנת לאפשר את האכלוס במועד. הפרויקט הראשון שמאוכלס כולל 4 בניינים מפוארים. בין ההכנות הקדחתניות לאכלוס, היו גם יצירת דרכי גישה חדשות, הסדרי תנועה חדשים, האצת פיתוח של מוסדות ציבור ושצ"פים, הגברת אבטחה, הצבת מצלמות, ויצירת שביל הולכי רגל זמני לחיבור לעיר הוותיקה.

ראש העיר לוד, עו"ד יאיר רביבו, ציין: "אכלוס נופי בן שמן מהווה ציון דרך היסטורי לעיר לוד ותחילתו של עידן חדש. שכונת בן שמן מייצגת את לוד העתידית - עיר איכותית, ירוקה ונגישה המשלבת שכונות חדשות ומודרניות עם שכונות וותיקות שעוברות תהליכי התחדשות עירונית מואצים. פיתוח השכונה הוא חלק ממהלך השדרוג הנרחב שאנו מובילים בעיר עם השקעות אדירות במוסדות חינוך חדשים, בתשתיות תחבורה משודרגות, במרחבים ציבוריים איכותיים ובפרויקטי בנייה רבים נוספים שיאפשרו לתושבי העיר ואוכלוסיות מן החוץ להגשים חלום של דיור ברמה גבוהה במרכז הארץ – רבע שעה מתל אביב". עוד הוסיף: "אכלוס נופי בן שמן היא רק ההתחלה, והיא מבשרת עתיד מזהיר לעירנו האהובה כעיר איכות חיים וביטחון תעסוקתי עבור תושביה הוותיקים והחדשים כאחד. אני מברך את התושבים החדשים ונמשיך לקדם את הפרויקטים הבאים של שכונות חדשות והתחדשות עירונית".

הדמיה של בית הספר הראשון בשכונה שאמור להיות מוכן בספטמבר 24

מ"מ מנכ"ל החברה הכלכלית, שירן בוקרה ג'רבי, ליוותה את כל ההכנות לאכלוס וקידום טופס 4 בזמן המהיר ביותר. בנוסף, העירייה האיצה את פיתוח המוסדות חינוך ושטחי הציבור הסמוכים לפרויקט, לרווחת התושבים החדשים.

נופי בן שמן הינה שכונה חדשה שמוקמת בימים אלו במזרח העיר לוד. השכונה החדשה, מציבה סטנדרט חדש של חדשנות, סביבה ירוקה ועירוב שימושים ומהווה חלק ממהלך הרחבת העיר ופיתוחה. הפרויקט של אאורה, הכולל 168 יחידות דיור ב-4 בניינים, הוא הראשון שמאוכלס בשכונה החדשה. היחידות תוכננו ברמת גימור גבוהה ועם תשתיות מודרניות, במטרה לענות על הביקוש לדיור איכותי באזור.

בשכונה החדשה נבנים גם מוסדות חינוך חדשים, מרכזים מסחריים חדשים ושטחי ציבור נרחבים עם גינון ופיתוח סביבתי ברמה גבוהה. כל אלה נועדו ליצור איכות חיים גבוהה בעיר לוד. ההשקעה בפרויקט ובשכונה החדשה כולה הינה גבוהה במיוחד, ונועדה ליצור אזור מגורים חדש ומתקדם  עבור תושבי העיר לוד ואוכלוסיות נוספות באזור השרון והמרכז.

הדמיה של השצפ הסמוך למבני אאורה הדמיה שעשועים וספורט