שגרירי לוד באו"ם- תלמידי בית הספר עתיד, תיכון למנהיגות מדעית קהילתית

תאריך: 25-02-2020

בתמונה: מנהלת בית הספר גאולה סתי עם משלחת תלמידים בכנס מודל האו''ם בצכיה (ארכיון)

משלחת ביה"ס עתיד, תיכון למנהיגות מדעית קהילתית בלוד, זכתה בתואר המשלחת הטובה ביותר בכנס האומות המאוחדות שנערך בשבוע שעבר בבית הספר הבינלאומי באבן יהודה. המשלחת מלוד נבחרה למשלחת הטובה ביותר מבין 55 בתי ספר ולמעלה מ- 600 משתתפים. זו הייתה המשלחת הגדולה ביותר והשתתפו בה תלמידי בית הספר ובוגרי בית הספר שהדריכו את התלמידים הצעירים.

כנס מודל האומות המאוחדות-MUN , הוא אחד הפרויקטים המרתקים בהם עוסקת מחלקת האנגלית בביה"ס. ביה"ס החל את פעילותו בתחום זה בשנת 2002 ומאז מועדון ה- MUN צמח והתפתח והפך למועדון משגשג, אשר משתתף בכנסים ומארגן בעצמו פעילויות וכנסים בתחום זה. תלמידי ביה"ס ובוגרים שהתנסו בעבר בפעילויות, מסייעים בהקמת הקבוצות, בהדרכה ובארגון כנסים. כמו-כן, משלחות מטעם ביה"ס יוצאות לכנסים בינלאומיים.

יצוין כי מלוד יצאו לכנס שתי משלחות. אחת של תיכון עתיד למנהיגות קהילתית והמשלחת השנייה כללה תלמידים ממספר בתי ספר בעיר.

"בוגרי בית הספר, חלקם חיילים וחלקם תלמידי אוניברסיטה הגיעו במיוחד לכנס זה כדי ללוות את התלמידים, להדריך ולתמוך. זוהי מנהיגות במיטבה", אמרה גאולה סתי, מנהלת בית הספר, "יישר כוח לקברניטי העיר שתומכים בפרויקט, לתלמידים שמשקיעים את זמנם בלימוד הנושא, למנטורים הצעירים וולברוניה קבקוביץ אשר מתכללת את כל הפעילויות והתחרויות".

ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו, מסר את ברכתו והערכתו לתלמידים על ההישג המרשים, ולתיכון עתיד למנהיגות מדעית קהילתית בלוד, על העשייה החינוכית הנפלאה אשר מוסיפה כבוד לעיר ולמערכת החינוך הפועל בה.