לעידוד הסטודנטים בלוד: חולקו 360 מלגות ראש העיר בהיקף של כ-620 אלף ₪

לוד ממשיכה במסורת הטובה שהנהיג ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו, לפני 5 שנים. בשבוע שעבר חולקו למעלה מ-620,000 ₪ כמלגות ראש העיר ל-360 סטודנטים תושבי לוד הלומדים לתואר אקדמי במוסדות להשכלה גבוהה * ראש העיר: "אני משוכנע שההשקעה בסטודנטים שלנו תיצור בעתיד עוצמה חברתית וכוח משמעותי שיתרום לעיר ולקהילה".

תאריך: 07-10-2019

לפני 5 שנים החלה עיריית לוד במסורת חלוקת מלגות לסטודנטים, זאת לאחר 20 שנה שבהן העירייה לא חילקה מלגות. ראש העיר, עו”ד יאיר רביבו, החליט עם כניסתו לתפקיד להתחיל במסורת חדשה זו: "חובתנו לעשות כל מאמץ כדי לעודד את ההשכלה הגבוהה בקרב תושבי העיר. מלגות אלה מסייעות לסטודנטים שלנו בתשלום שכר הלימוד. אחד היעדים המרכזיים שאני מוביל יחד עם חבריי להנהלת העירייה ולמועצת העיר, הוא להפוך את העיר לוד מוקד משיכה לסטודנטים וצעירים", אמר ראש העיר.

ראש העיר מסר את תודתו לחבריו לוועדת המלגות בראשות יו"ר הועדה אלי סער, לממלא מקומו יוסי הרוש ולכל חברי המועצה שתומכים במדיניותו ובקו שהתווה בדבר ההשקעה החשובה במלגות לסטודנטים. תודה מיוחדת מסר ראש העיר למנהלת מחלקת הפרויקטים שירן בוקרה ג’רבי בוקרה שאף הנחתה את הערב, אשר מובילה את הפרויקט הנהדר הזה, וכן לליאור בניסטי, על הפעילות הענפה והשוקקת חיים למען צעירי לוד.

"העיר לוד מחבקת את הסטודנטים והצעירים, ועושה כל מאמץ כדי שהם יחזירו לה נאמנות ותמיכה, יישארו לגור בה ויבטיחו בה את עתידם. נמשיך לעשות בע”ה כל שיידרש כדי לתמוך ולחזק את הסטודנטים בני העיר לוד ולמשוך לעיר עוד ועוד סטודנטים כעיר צעירה ותוססת העומדת בפני תפנית בפיתוחה, קידומה ומיתוגה כעיר סטודנטים", הוסיף  יאיר רביבו, "נמשיך בעזרת השם להשקיע ולעשות כל מאמץ, להעמיד את הצעירים והסטודנטים במרכז תשומת הלב, כמי שרואה בהם משאב חברתי חשוב מאוד לחיזוק חוסנה הקהילתי של העיר ותושביה. בהצלחה!"

בתום הטקס נהנו מאות הסטודנטים מהופעתו של אמן החושים והטלפתיה, אורן שלום.

בתמונות: למעלה - בזה אחר זה עלו 360 הסטודנטים מלוד כדי לקבל את המלגה מראש העיר וחברי הועדה

רביבו, נמשיך להעמיד את הצעירים והסטודנטים במרכז תשומת הלב

חברי ועדת המלגות בתמונה משותפת