כמה לוד שבאת הביתה: עיריית לוד מצדיעה למתגייסים לצה"ל ולשירות הלאומי

תאריך: 30-06-2020

• בתמונה: שי למתגייסים, תיק גב עם הכיתוב: כמה לוד שבאת הביתה

רגע לקראת הגיוס של צעירי לוד לצבא ההגנה לישראל או לשירות הלאומי, עיריית לוד מצדיעה להם ומזמינה את המתגייסים לקבל שי אשר יעזור להם בתקופת השירות – תיק גב איכותי, אותו יקבלו במחלקת הנוער העירונית.

ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו: "רגע לפני שהנוער נכנס למסלול של תרומה לחברה הישראלית בצה"ל ובשירות הלאומי, עיריית לוד רוצה להגיד להם - תודה!".

רביבו הוסיף: "הצעירים שלנו, בוגרי העיר לוד – הם איכותיים, הם יתנו מעצמם לטובת ביטחון ואזרחי המדינה ויעברו מסלול אישי, שכל אזרח ישראלי אשר הגיע לגיל 18 לוקח בו חלק.

"לרגל הגיוס, אנו מעניקים להם שי - תיק גב איכותי ועליו הכיתוב: 'כמה לוד שבאת הביתה', בכדי שיזכיר להם ולסובבים אותם מאיפה הם באים".

מתגייסים בקרוב? פרטים נוספים על זמני החלוקה, ניתן לקבל בהודעות וואטאספ בלבד, במספר: 050-7672028.