יצאת נקי! ריאן בלדאי מבי"ס אלמנאר בלוד

תאריך: 25-02-2020

בתמונה: ריאן בלדאי עם אביו ועם תעודת ההוקרה והמדליה

כחלק מעידוד שיתוף הפעולה של התושבים עם תחילת שדרוג מערך פינוי האשפה בעיר, מפעילה עיריית לוד מזה למעלה משנה, את מיזם "יצאת נקי", המבוסס על תוכניתו של חיים הכט (כיום בהגשת חיים אתגר) "יצאת צדיק". סיירת הניקיון של מח' תברואה מסיירת במקומות שונים בעיר, וכאשר היא מזהה ילד שמשליך את האשפה לכלי אצירה - מיכל אשפה, מוענקת לו תעודת הוקרה ממוסגרת בצרוף מדליה, וכן תמונה שתפורסם במקומונים ובאתרי העירייה.

הפעם נקלט בעדשת המצלמה של סיירת הניקיון של העירייה, ריאן בלדאי, תלמיד כיתה ד' מבי"ס אלמנאר בלוד, כשהוא משליך אשפה למיכל האשפה ברחוב הרב קוק שבו הוא מתגורר. בתעודת ההוקרה שקיבל נכתב: "ריאן בלדאי, יצאת נקי! מוקירים את האכפתיות שלך בהשלכת הפסולת למתקן האצירה כתושב שאכפת לו מלוד שתהייה תמיד נקייה!", ואנו מוסיפים: כל הכבוד!