יצאת נקי! יאיר לוי מבי"ס הראל בלוד

תאריך: 21-01-2020

בתמונה: יאיר לוי עם אביו ועם תעודת ההוקרה והמדליה

כחלק מעידוד שיתוף הפעולה של התושבים עם תחילת שדרוג מערך פינוי האשפה בעיר, מפעילה עיריית לוד מזה למעלה משנה, את מיזם "יצאת נקי", המבוסס על תוכניתו של חיים הכט (כיום בהגשת חיים אתגר) "יצאת צדיק". סיירת הניקיון של מח' תברואה מסיירת במקומות שונים בעיר, וכאשר היא מזהה ילד שמשליך את האשפה לכלי אצירה - מיכל אשפה, מוענקת לו תעודת הוקרה ממוסגרת בצרוף מדליה, וכן תמונה שתפורסם במקומונים ובאתרי העירייה.

הפעם נקלט בעדשת המצלמה של סיירת הניקיון של העירייה, יאיר לוי, תלמיד כיתה ד' מבי"ס הראל בלוד, כשהוא משליכה אשפה למיכל האשפה בשכונת נווה זית שבו הוא מתגורר. בתעודת ההוקרה שקיבל נכתב: "יאיר לוי, יצאת נקי! מוקירים את האכפתיות שלך בהשלכת הפסולת למתקן האצירה כתושב שאכפת לו מלוד שתהייה תמיד נקייה!", ואנו מוסיפים: כל הכבוד!