יצאת נקי! הודיה עטיה מבי"ס המאירי מלוד

תאריך: 11-12-2019

כחלק מעידוד שיתוף הפעולה של התושבים עם תחילת שדרוג מערך פינוי האשפה בעיר, החלה עיריית לוד בשנה האחרונה במיזם "יצאת נקי", המבוסס על תוכניתו של חיים הכט (כיום בהגשת חיים אתגר) "יצאת צדיק". סיירת הניקיון של מח' תברואה מסיירת במקומות שונים בעיר, וכאשר היא מזהה ילד שמשליך את האשפה לכלי אצירה - מיכל אשפה, מוענקת לו תעודת הוקרה ממוסגרת בצרוף מדליה, וכן תמונה שתפורסם במקומונים ובאתרי העירייה.

הפעם נקלטה בעדשת המצלמה של סיירת הניקיון של העירייה, הודיה עטיה, תלמידת כיתה ד' בבי"ס המאירי בלוד, כשהיא משליכה אשפה למיכל האשפה ברחוב ז'בוטינסקי שבו היא מתגוררת. בתעודת ההוקרה שקיבלה נכתב: "הודיה עטיה, יצאת נקי! מוקירים את האכפתיות שלך בהשלכת הפסולת למתקן האצירה כתושבת שאכפת לה מלוד שתהייה תמיד נקייה!", ואנו מוסיפים: כל הכבוד!

בתמונה למעלה: הודיה עטיה עם אמה, תעודת ההוקרה והמדליה