בעיריית לוד החלו בפרויקט איתור אמנים תושבי העיר

תאריך: 30-06-2020

• בתמונה: בעיריית לוד החלו בפרויקט איתור אמנים תושבי העיר

מחפשים את האמן: בעיריית לוד ובהובלת אגף התרבות פתחו בפרויקט מיוחד ובו הם מחפשים את האמנים המתגוררים בלוד.

"ידוע לנו כי בעיר אמנים מקצועיים וחובבים רבים", אמרה אורית עופר, מנהלת האגף "ואנו מעוניינים להכין מאגר אמנים עירוני, שיוכל לסייע לנו בהמשך לעצב את התרבות והתיירות בעיר ואף לשלב את האמנים המקומיים בהזדמנויות שונות".

בעירייה עובדים מזה כשנה על הכנת תכנית אב לתרבות בעיר. תקופת הקורונה הביאה את הנהלת אגף התרבות לחשוב ולהתייעל בתחומי השירותים העירוניים, וכן לתמוך בתושבי העיר, במקום לחפש מחוצה לה.

עיריית לוד פונה אל קהל האמנים המתגורר בלוד, באמצעות שאלון קצר, בכדי שיוכלו למפות את הכוחות הפועלים. את השאלון ניתן למלא עד ל-7.7.2020 וניתן למצוא אותו בדף הפייסבוק של העירייה - כאן

ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו: "ישנם אמנים איכותיים תושבי העיר לוד ואנו רוצים לתת להם הזדמנות ובמה להגיע אל קהלים מכל הגוונים. זוהי בשורה טובה עבורם - נעניק להם פרנסה. אני מאחל בהצלחה לכולנו בתקופה מאתגרת זו. המשיכו לשמור על בריאותכם ועל הנחיות משרד הבריאות וכך נצליח לחזור כולנו לשגרה מבורכת במהרה".